Bones

Bones

Bones
"Don't call me 'Bones'."

'Bones' is een Amerikaanse dramatelevisieserie. De serie gaat over forensisch onderzoekster Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz), die samenwerken om moorden op te lossen met botresten van de slachtoffers. 

Bones

Recent articles about Bones

  • The Future in the Past

    - Seizoen 8 afl. 1 

    Bones is samen met haar dochter en vader Max nog steeds op de vlucht voor de FBI. Ze wordt immers gelinkt aan een moordzaak. Haar teamleden van het Jeffersonian zijn er echter van overtuigd dat technicus Christopher Pelant haar erin heeft geluisd. Terwijl Booth zijn dochter en vrouw steeds meer mist, is hij samen met Angela en haar collega's op zoek naar een manier om de onschuld van Bones te bewijzen.

  • The Partners in the Divorce

    - Seizoen 8 afl. 2 

    Het team van het Jefferson Instituut moet een verbrand lichaam van een vermoorde advocaat onderzoeken. Deze advocaat was gespecialiseerd in echtscheidingen voor de hogere sociale klasse en blijkt veel ontevreden cliënten en dus mogelijke vijanden te hebben. Nog moeilijker wordt de zaak wanneer het team ontdekt dat de vrouw en de assistent van het slachtoffer samen cruciale informatie achterhouden. Ondertussen moeten Brennan en Booth er weer aan wennen om samen te leven na al die maanden dat Bones op de vlucht was. Dit leidt tot heel wat onwennige momenten en onenigheden tussen hen, zowel thuis als op het werk.