Bones

Bones

Bones
"Don't call me 'Bones'."

'Bones' is een Amerikaanse dramatelevisieserie. De serie gaat over forensisch onderzoekster Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz), die samenwerken om moorden op te lossen met botresten van de slachtoffers. 

Bones

Recent articles about Bones

Afleveringengids

  • The 200th in the 10th

    - Seizoen 10 afl. 10 

    Hollywood, jaren vijftig. LAPD-rechercheur Brennan gaat de strijd aan met het seksisme binnen de politie. Wanneer juwelendief Booth ten onrechte wordt beschuldigd van de moord op een rijke socialite, besluit Brennan hem te helpen om zijn naam te zuiveren en de echte moordenaar te vinden.

  • The Psychic in the Soup

    - Seizoen 10 afl. 11 

    Het Jeffersonian team komt plots in de verwrongen wereld van de waarzeggers terecht, wanneer het lichaam van een plaatselijke psychopate in staat van ontbinding wordt teruggevonden in een boomstam. Naarmate het team meer te weten begint te komen over privéleven van het slachtoffer, schijnen vooral haar naasten verdacht te zijn. Ondertussen discussiëren Booth en Brennan over de voor- en nadelen van de nieuwe denkbeeldige vriend van Christine. Het team herdenkt Sweets op zijn verjaardag.

Cast

Galerij