Bones

Bones

Bones
"Don't call me 'Bones'."

'Bones' is een Amerikaanse dramatelevisieserie. De serie gaat over forensisch onderzoekster Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz), die samenwerken om moorden op te lossen met botresten van de slachtoffers. 

Bones

Recent articles about Bones

  • The Corpse at the Convention

    - Seizoen 10 afl. 5 

    Tijdens een wetenschappelijke conventie over forensisch onderzoek, waar Brennan een belangrijke speech houdt, wordt in een trappenhal een levenloos lichaam aangetroffen. Het bewijsmateriaal wijst in de richting van Dr. Hodgins. Het team moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen. Brennan stoot ondertussen ook nog op haar rivale Tess Brown.

  • The Lost Love in the Foreign Land

    - Seizoen 10 afl. 6 

    Het Jeffersonian team onderzoekt de moord op een geïmmigreerde schoonmaakster waarvan de overblijfselen in een berm werden gevonden. Haar voormalige werkgever, Sandra Zins, is hoofdverdachte in de zaak. Wanneer het team echter ontdekt dat het slachtoffer illegaal het land werd binnengebracht, blijkt de zaak plots veel groter dan gedacht. Cam en stagiair Arastoo praten voor het eerst over een huwelijk. Terwijl Arastoo hoopt op Brennans goedkeuring voor zijn proefschrift, lopen de spanningen tussen Cam en Brennan hoog op.