Bones

Bones

Bones
"Don't call me 'Bones'."

'Bones' is een Amerikaanse dramatelevisieserie. De serie gaat over forensisch onderzoekster Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz), die samenwerken om moorden op te lossen met botresten van de slachtoffers. 

Bones

Recent articles about Bones

Afleveringengids

  • The Master in the Slop

    - Seizoen 9 afl. 14 

    Bones zit ermee verveeld dat de forensisch onderzoeker Douglas Filmore de nieuwe stagiaire voor het lab is. Maar willen of niet, ze zal er met moeten samenwerken. Het begint al wanneer het team de lichamelijke restanten aantreft van iemand die later als de erkende, maar niet geliefde schaker Keyon Henry wordt geïdentificeerd. Gelukkig blijkt Sweets een enorm goede schaker te zijn en kan hij dus undercover gaan in het wereldje in de hoop zo de moordenaar te ontmaskeren. Cam komt intussen voor een dilemma te staan wanneer ze de kans krijgt om gevierd te worden als 'Outstanding Woman of Science'. Ze beseft echter goed genoeg dat deze eer eigenlijk aan Brennan toebehoort.

  • The Heiress in the Hill

    - Seizoen 9 afl. 15 

    Wanneer de lichamelijke overblijfselen van een zekere Lauren Frank worden aangetroffen onder de grond in een park, mag het Jeffersonian Instituut weer in actie schieten. Ze onderzoeken de restanten en ontdekken dat het slachtoffer een erg slechte relatie had met haar stiefmoeder. Meteen vermoeden de collega's van Bones dat de moordenaar wel eens uit Laurens naaste kennissenkring kan komen. Intussen doet Hodgins een hele andere ontdekking over zijn familie. Bones en Booth staan dan weer voor een typisch relatiedilemma: moeten ze hun kapitalen samenbrengen op een gezamenlijke rekening?

Cast

Gallerij