Bones

Bones

Bones
"Don't call me 'Bones'."

'Bones' is een Amerikaanse dramatelevisieserie. De serie gaat over forensisch onderzoekster Temperance Brennan (Emily Deschanel) en FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz), die samenwerken om moorden op te lossen met botresten van de slachtoffers. 

Bones

Recent articles about Bones

  • The Mutilation of the Master Manipulator

    - Seizoen 10 afl. 9 

    Het Jeffersonian team onderzoekt enkele stoffelijke overschotten van een professor psychologie. Aangezien het slachtoffer studenten als proefkonijn voor zijn controversiële sociale experimenten heeft gebruikt, kan het team al snel een lijst met zeer gemotiveerde verdachten vergaren. Terwijl Booth knoeit met de online rijschool moet Brennan samenwerken met Aubrey. Wendell worstelt met zijn gevoelens voor een verpleegkundige die hem begeleidde tijdens zijn chemotherapie.

  • The 200th in the 10th

    - Seizoen 10 afl. 10 

    Het Jeffersonian team en de FBI onderzoeken geheel in de stijl van Hitchcock misdaden in het Hollywood van de jaren '50. Brennan speelt een LAPD-rechercheur die de strijd aangaat met het seksisme binnen haar team. Booth vertolkt een beruchte juwelendief, al weet niemand aanvankelijk dat hij ook vanuit een verborgen agenda handelt. Wanneer Booth wordt beschuldigd van de moord op een rijke socialite, werken hij en Brennan samen om zijn naam te zuiveren en de echte identiteit van de moordenaar te achterhalen.