You got burned...!

Burn Notice

Burn Notice
"I'm Michael Westen. I used to be a spy."

Michael Westen (Jeffrey Donovan) is steeds een goede Amerikaanse spion geweest,  tot hij op een dag een telefoontje krijgt met de melding 'you got burned'.

Westen gaat op zoek naar de verantwoordelijke en neemt ondertussen klussen als privé detective aan. De serie volgt twee verhalen: Westens zoektocht en de individuele cases die hij oplost voor klanten.

Burn Notice

You got burned...!

Michael Westen (Jeffrey Donovan) is steeds een goede Amerikaanse spion geweest, tot hij op een dag een telefoontje krijgt met de melding 'you got burned'.

Hij wordt niet alleen ontslagen, al zijn gegevens worden tevens uit de computer gewist en hij krijgt geen uitleg van zijn contactpersonen. Dat is uitgangspunt van deze Amerikaanse serie. Gelukkig staat Michael er niet alleen voor. In de zoektocht naar de redenen voor zijn ‘Burn Notice’ krijgt hij de hulp van twee oude vrienden: zijn ex-vriendin Fiona Glenanne (Gabrielle Anwar) en vriend Sam Axe (Bruce Campbell) die er altijd is voor hem, als de drank klaarstaat.

Spion

Omdat al zijn bankrekeningen afgesloten zijn, gaat Michael aan de slag als vindingrijke privé-detective voor ongelukkige burgers. Daarbij komt zijn ervaring als spion goed van pas en kan hij als een échte MacGuyver wapens en afluisterapparatuur maken met de gekste materialen.

Michael krijgt ook af te rekenen met zijn kettingrokende moeder (Sharon Gless) die hij liever kwijt dan rijk is. Zo komt hij stilaan dichterbij de waarheid over zijn ‘Burn Notice’ en wordt hij door de verschillende zaken die hij aanneemt een ware held bij Jan modaal.

  • Things Unseen

    - Seizoen 7 afl. 10 

    Een oude vriend van Michael duikt op waardoor Michael kan ontmaskerd worden in een cruciale missie. Hij dient nu te beslissen hoe ver hij wil gaan om de missie te beschermen. Fiona's vriendje is intussen het doelwit geworden van een koelbloedig bendelid.

  • Tipping Point

    - Seizoen 7 afl. 11 

    Strong en de CIA huren samen huurlingen in om James en Sonya te onderscheppen. Sam en Jessie gaan intussen mee op missie om Michael te beschermen. Onverwachts ontmoet Michael een oude vijand die hem duidelijk nog steeds niet koud laat. Fiona houdt intussen Maddie en Charlie in de gaten.