Drie zussen, drie heksen...

Charmed

Charmed
"Vanquish demon first, kill husband later."

'Charmed' is een Amerikaanse televisieserie over 3 zussen die plots magische krachten krijgen. Ze staan in de magische wereld bekend als 'de Charmed Ones', de krachtigste goede heksen aller tijden.

Hun taak bestaat uit het beschermen van onschuldige mensen tegen demonen en andere kwade krachten en dat terwijl ze ook nog eens een normaal leven in San Francisco proberen te leiden.

Charmed

Drie zussen, drie heksen...

Elke weekdag rond 17.20

'Charmed' is een Amerikaanse televisieserie over 3 zussen die plots magische krachten krijgen. Op een stormachtige nacht keert Phoebe Halliwell terug naar haar ouderlijk huis in San Francisco, waar ze weer intrekt bij haar zussen: Piper en Prue. Het huis waar ze wonen is al eeuwen in de familie. Diezelfde nacht ontdekt Phoebe op de zolder van het huis een oud boek met op de voorkant een Triquetra.

Op de eerste bladzijde van het boek staat: "Hoor nu de woorden van de heksen. De geheimen die we verborgen in de nacht. De alleroudste goden worden hier aangeroepen. De grote gave der magie wordt gezocht. In deze nacht en in dit uur, roep ik de Oude Macht aan. Geef je macht aan ons drie zusters. Wij willen de macht. Geef ons de macht.

Hiermee roept Phoebe, zonder dat ze het weet, oeroude krachten op die bezit nemen van elke zus. Al gauw daarna ontdekken ze alle drie een eigen kracht te hebben. Hoewel iedereen in het begin sceptisch is, verandert al snel hun mening. Met het oplezen van deze spreuk heeft Phoebe namelijk niet alleen hun krachten opgeroepen, maar ook het magische veld rondom hen vernietigd. Ze zijn nu zichtbaar voor het Kwaad en dat wil maar wat graag de zusjes uitroeien.

Op 2BE loopt momenteel het 3de seizoen. Daarin draait alles om de liefde... Leo vraagt Piper ten huwelijk. Ze moeten in het geheim trouwen want van de 'Lichtgidsen' mogen mannen geen relatie hebben met een heks. Piper en Leo krijgen flink wat tegenslagen, maar weigeren op te geven. Na een onzelfzuchtige daad van Piper, waarin ze toegeeft dat ze Leo zou opgeven om de wereld te redden, worden de twee beloond met een huwelijk. En er staat nog veel meer te gebeuren want de liefde tussen de zusjes wordt ook danig op de proef gesteld...

Afleveringengids

  • Witchstock

    - Seizoen 6 afl. 11 

    Paige vindt de laarzen die aan grootmoeder Halliwell toebehoorden. Wanneer ze de laarzen aantrekt, bevindt ze zich plotseling in 1967. Piper en Phoebe besluiten om hun grootmoeder op te roepen om Paige weer in het heden te krijgen.

  • Prince Charmed

    - Seizoen 6 afl. 12 

    Nadat Piper een onbekende demon in Wyatts kamer vernietigt, neemt ze een beslissing die haar leven voorgoed zal veranderen. Ze geeft haar zoektocht naar een man op, om meer aandacht te kunnen besteden aan haar zoontje. Phoebe en Paige broeden echter op een plan om hun zus op andere idee├źn te brengen. Ze verenigen hun krachten om de ideale man te scheppen, die Piper op haar verjaardag zal verwennen. Ondertussen maakt Chris gebruik van de invloed die deze ware Jacob op de Halliwells heeft.

Cast

Gallerij