Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Foute Vrienden

Foute Vrienden
"Mijn vogeltje zit op twee eitjes"

In Foute Vrienden gaan Begijn Le BleuJeron DewulfSteven Goegebeur en Thomas Smith voor niets minder dan het schaamrood op elkaars wangen.

Foute Vrienden
Video: Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance
Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance
Uw video is aan het laden...

Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Volledig zonder voorbereiding probeerde hij de jury te overtuigen met een heel bizarre dans.

109571 keer bekeken
  • - Seizoen 2 afl. 4 

    In deze aflevering zijn de vier Vrienden maar een schim van zichzelf. In de supermarkt moeten ze de klanten zo lang mogelijk schaduwen en spiegelen zonder betrapt te worden. Wie het snelst uit z'n rol valt, verliest. Daarna richten de Vier een infopunt op in Nieuwpoort en helpen ze met de glimlach alle zonnekloppers die vragen hebben over de stad. Maar de antwoorden? Die worden natuurlijk ingefluisterd door de drie anderen. Tot slot werken ze op de zenuwen van de patiënten van een tandartspraktijk. Wie heeft hier het meeste haar op de tanden en voert alles schaamteloos uit? De grootste angsthaas van de Vier wordt op het einde uiteraard helemaal voor schut gezet met een straf om duimen en vingers bij af te likken.

  • - Seizoen 2 afl. 5 

    Begijn, Jeron, Steven en Thomas werken dit keer aan de receptie van een viersterrenhotel. Voor de klanten betekent dat mooie kamers, veel luxe en een heerlijke nachtrust. De Foute Vrienden kunnen zelf natuurlijk nooit op hun twee oren slapen, want ze weten niet wat de anderen bekokstoofd hebben. Na hun shift aan de hotelbalie proberen de vier een middagdutje te doen, maar niet in hun eigen bed. Ze vallen in slaap op een bank in het park, op de schouder van nietsvermoedende mensen naast hen. Wie het snelst gewekt wordt, die verliest. Ten slotte vinden we de Vrienden terug in de boekenwinkel, de uitgelezen plek om mekaar het schaamrood op de wangen te bezorgen. De grootste lafaard oogst op het einde wat hij zelf gezaaid heeft: een straf om u tegen te zeggen.