Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Foute Vrienden

Foute Vrienden
"Mijn vogeltje zit op twee eitjes"

In Foute Vrienden gaan Begijn Le BleuJeron DewulfSteven Goegebeur en Thomas Smith voor niets minder dan het schaamrood op elkaars wangen.

Foute Vrienden
Video: Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance
Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance
Uw video is aan het laden...

Begijn doet auditie voor So You Think You Can Dance

Volledig zonder voorbereiding probeerde hij de jury te overtuigen met een heel bizarre dans.

112116 keer bekeken
  • - Seizoen 2 afl. 5 

    Begijn, Jeron, Steven en Thomas werken dit keer aan de receptie van een viersterrenhotel. Voor de klanten betekent dat mooie kamers, veel luxe en een heerlijke nachtrust. De Foute Vrienden kunnen zelf natuurlijk nooit op hun twee oren slapen, want ze weten niet wat de anderen bekokstoofd hebben. Na hun shift aan de hotelbalie proberen de vier een middagdutje te doen, maar niet in hun eigen bed. Ze vallen in slaap op een bank in het park, op de schouder van nietsvermoedende mensen naast hen. Wie het snelst gewekt wordt, die verliest. Ten slotte vinden we de Vrienden terug in de boekenwinkel, de uitgelezen plek om mekaar het schaamrood op de wangen te bezorgen. De grootste lafaard oogst op het einde wat hij zelf gezaaid heeft: een straf om u tegen te zeggen.

  • - Seizoen 2 afl. 6 

    Begijn, Jeron, Thomas en Steven geven volle gas aan het tankstation. Terwijl een van hen de benzinetank van de klanten vult, bepalen de drie anderen wat er zich allemaal afspeelt aan de pompen. Daarna trekken de Vrienden naar het park. Ze spreken voorbijgangers aan en vragen waar zij aan denken om vervolgens mee te delen wat er door hun eigen hoofd spookt. Al worden die rare hersenkronkels uiteraard weer ingefluisterd door de andere drie. Ten slotte gaan de vier aan de slag als autoverkopers. Ze prijzen de nieuwste modellen aan en doen zich voor als doorwinterde experten. Of de klanten hen serieus nemen, dat is een heel andere vraag. De grootste angsthaas van de vier mag sidderen en beven, want op het einde wacht hem de ultieme vernedering.