Red Menace

Grimm

Grimm
"A bottle of wine would be nice for my mom, and a quart of Jack Daniels for the martyr."

De serie gaat over een politierechercheur die tevens een zogenaamde grimm is, iemand die strijdt tegen allerhande mythische wezens. Die wezens zien eruit als doodgewone mensen, maar een grimm kan zien wat ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn veelal geïnspireerd op de wezens die voorkomen in de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Grimm
Video: Red Menace
Red Menace
Uw video is aan het laden...

Red Menace

Nick en Hank onderzoeken een mysterieuze Wesen-genezer, wiens gave meer gevaren dan beloningen oplevert. Ondertussen neemt Juliette een vriend in huis die met huisvestingsproblemen te kampen heeft. Hank maakt avances op zijn fysisch therapeut Zuri. Elders slaagt kapitein Renard er eindelijk Adalind op te sporen. Hij heeft een ernstige waarschuwing voor haar.

1 keer bekeken

Recent articles about Grimm

Afleveringengids

  • Once We Were Gods

    - Seizoen 3 afl. 15 

    Nick en Hank belanden midden in een eeuwenoud conflict. Wanneer ook de Wesen-raad zich in de strijd begint te mengen, raken de gemoederen nog meer verhit. Ook in Europa loopt de situatie verder uit de hand, wanneer een trouwe bondgenoot van het Verzet in opspraak komt door Adalind te beschermen.

  • The Show Must Go On

    - Seizoen 3 afl. 16 

    Een dubbele moord leidt Nick en Hank naar een kermis, waar enkele performers iets lijken te verbergen. Om een beter beeld te krijgen van wat er zich achter de schermen afspeelt, gaan Monroe en Rosalee undercover. Nu zijn huwelijk dichterbij komt, heeft Monroe een belangrijke vraag voor Nick. In Oostenrijk maakt een belangrijke schakel van het Verzet een ultiem offer om Adalind te helpen.

Cast

Galerij