Schuldig of onschuldig?

Grimm

Grimm
"A bottle of wine would be nice for my mom, and a quart of Jack Daniels for the martyr."

De serie gaat over een politierechercheur die tevens een zogenaamde grimm is, iemand die strijdt tegen allerhande mythische wezens. Die wezens zien eruit als doodgewone mensen, maar een grimm kan zien wat ze in werkelijkheid zijn. Ze zijn veelal geïnspireerd op de wezens die voorkomen in de sprookjes van de gebroeders Grimm.

Grimm
Video: Schuldig of onschuldig?
Schuldig of onschuldig?
Uw video is aan het laden...

Schuldig of onschuldig?

ZONDAG VAN 20.10 TOT 21.00

Hank besluit om op eigen houtje opnieuw onderzoek te doen naar een moordcase die hij eerder in zijn carrière behandelde en de politie officieel als afgesloten beschouwt. De moordenaar beweerde toen dat hij uit zelfverdediging handelde nadat hij werd aangevallen door monsters. Hoewel zijn verhaal toen absurd klonk, denkt Hank daar nu anders over. Uit de informatie die hij de laatste weken van zijn collega Nick kreeg over de mythische Wesen, leidt Hank namelijk af dat er wel eens meer waarheid zou kunnen zitten in de verklaring dan hij in eerste instantie dacht.

241 keer bekeken

Recent articles about Grimm

  • Endangered

    - Seizoen 2 afl. 19 

    Nick onderzoekt een bizarre case die betrekking zou hebben op aliens in Portland. Hij heeft al snel door dat het om enkele verdachte figuren uit de mythische gemeenschap van Wesen gaat, wat bij Nick de vraag doet rijzen of er mogelijk ook aliens onder de Wesen bestaan. Zijn zoektocht naar antwoorden brengt hem onverwacht ook dichter bij de waarheid over zijn eigen levensverhaal. Ondertussen komen bij Juliette naast de minder aangename herinneringen nu ook de mooie en romantische herinneringen aan haar geliefde Nick weer stilaan boven.