Maak kennis met de 3 families

Modern Family

Modern Family
"You win an Oscar. You buy a Golden Globe."

‘Modern Family’ houdt het midden tussen een sitcom en een mockumentary en volgt het leven van drie gezinnen die samen één grote familie vormen.

Jay Prtichett staat aan het hoofd van de hele familie, samen met zijn veel jongere vrouw Gloria. Jay's dochter Claire is getrouwd en heeft drie kinderen. Mitchell, Jay's zoon, adopteerde met zijn partner een meisje uit Vietnam. 

Modern Family

Maak kennis met de 3 families

Fam. Pritchett - Delgado

Jay (Ed O’Neill) is getrouwd met de veel jongere Colombiaanse Gloria (Sofia Vergara), een stoot van een vrouw. Gloria heeft al een zoon Manny (Rico Rodriguez II), die zeer volwassen is voor zijn leeftijd en sentimenteel. En net aan dat laatste wil Jay als echte man iets doen.

 Fam. Dunphy

Claire (Julie Bowen) is de dochter van Jay en is getrouwd met de ‘coole’ Phil (Ty Burell), een ex-cheerleader nota bene. Het koppel heeft 3 kinderen. De puberende Haley (Sarah Hyland), haar jongere maar veel slimmere zus Alex (Ariel Winter) en de enige zoon Luke (Nolan Gould).

Fam.Pritchett - Tucker

Mitchell (Jesse Tyler Ferguson) is Jay’s homoseksuele zoon die al 5 jaar een relatie heeft met de flamboyante Cameron (Eric Stonestreet). Samen hebben ze een dochtertje Lily geadopteerd uit Vietnam. Mitchell en zijn zus Claire vormden vroeger een schaatsduo.